دانش، درمانگر است...
شروع مسیر یادگیریشاید به همین دلیل باشه که گورخرها زخم معده نمیگیرن!
این صحنه رو تصور کنید:
تو اعماق جنگل، گورخری در حال چراست که ناگهان متوجه وجود شیری گرسنه در اون اطراف میشه
گورخر بدون لحظهای شک، پا به فرار میگذاره. قلبش تندتر میزنه، نفس هاش بریده بریده میشه و ادرنالین تو رگهاش فوران میکنه.
این صحنه هزاران ساله که در طبیعت تکرار میشه. استرس پاسخی طبیعی و تکاملیه که به ما کمک میکنه در برابر خطرات احتمالی آماده و هوشیار باشیم. اما چی میشه اگه این واکنش طبیعی از کنترل خارج و تبدیل به سلاحی علیه خود بشه؟
مسئله اینجاست که امروزه اضطرابهای ما از ترافیک، قسط، کار و اتفاقات گذشته و آینده سرچشمه میگیره نه خطر یک شیر گرسنه.
شاید به همین دلیل باشه که گورخرها زخم معده نمیگیرن! 🦓
شده تا به حال احساس کنید که ذهنتون در یک چرخه بیپایان از نگرانی و ترس گرفتار شده و همیشه در حالت آمادهباش قرار داره، حتی زمانی که هیچ خطر آنیای وجود ندارد؟ اگر پاسخ شما مثبته، در این ماجرا تنها نیستید. میلیونها نفر تو سرتاسر جهان با اضطراب مزمن و عوارض جانبی اون دست و پنجه نرم میکنن.
آیا راهی برای مدیریت و بهبود این چرخه وجود داره؟ شاید! یعنی امیدواریم.
امیدواریم مطالب گفته شده در دوره «مغز مضطرب»، در کنار راهکارهای دیگه به شما کمک کنه شناخت و مدیریت بهتری روی استرس و عوارض ناخواسته اون داشته باشید
این دوره با الهام از کتاب پرفروش چرا گورخرها زخم معده نمیگیرند نوشته رابرت ساپولسکی، به شما کمک میکنه تا بفهمید اضطراب از کجا میاد، چرا بخشی از تکامل ما بوده و مهمتر از همه، چطور میتونیم اون رو مدیریت کنیم.
پزشک، دانشجوی جامعه شناسی، پژوهشگر علوم اعصاب و راوی پادکست کندل. وی در حال حاضر به عنوان مدیر مجموعه علمی میان رشتهای EHIA مشغول به فعالیت است.
350,000 تومان
تا دانش روز فارغ از پیچیدگی آن ابزاری برای روشن نمودن گوشه های تاریک تفکر و زندگی بشری باشد. زیرا بیش از هرچیزی باور داریم که "دانش، درمانگر است."
تمام حقوق محتوایی این وبسایت برای مجموعه علمی میان رشته ای EHIA محفوظ می باشد.
نظرات
دیدگاهی وجود ندارد. شما اولین باشید!